Lawi Drowa Ahead CCI Inventive Repair Bouwadvies Henk Feenstra bikesNparts

Valpartij

René was gisteren een van de slachtoffers van een vapartij. In de derde etappe, 5 kilometer voor de finish, ging er voor hem iemand onderuit en er was geen ontwijken meer aan. Het resultaat, René en drie ploeggenoten tegen het asfalt.

De schade was behoorlijk; een kapotte wenkbrauw, hij ging vol op zijn gezicht, de knie en elleboog open en een stampende koppijn.
Na de eerste hulp kon hij de rit vervolgen, maar een bezoek aan het ziekenhuis was noodzakelijk. Vijf hechtingen waren nodig om de wond bij zijn wenkbrauw te dichten. Verder is het niet uitgesloten dat hij een lichte hersenschudding heeft opgelopen.
Twee van zijn ploeggenoten zijn ook in het ziekenhuis behandeld voor respectievelijk een gekneusde pols en een lijf vol schaafwonden.
Met hoeveel renners NSP-Ghost vandaag van start gaat is nog de vraag. Bij een mogelijk lichte hersenschudding kan je niet voorzichtig genoeg zijn.
O ja, ook nog een lichtpuntje, had hij het in de eerste twee etappes nog moeilijk, in de derde etappe was het gevoel weer helemaal terug.

Wim van Brink

« Terug

© 2012 René Hooghiemster | Website gesponsord door: InternetExpertise